6 vježbe za trening i bolje za manje vremenavisokog intenziteta vježbanja, koji se protežu i zatim brzo smanjiti mišića (čučnjevi, misliš skočiti ili plyo push-up) — već su poznati za njihove brze kalorija-puhati, tijelo-toniranje. “Tehnika je izvorno razvijen za razvoj eksplozivne brzine i snage u Olimpijski sportaši, ali povlastice primjenjuju se u prosjeku Joe i Jane u tijelo i um”, kaže Adam Rosante, new york trener i tvorac popularnih težine interval treninga valni oblik.

“Intenzitet granatiranja velikih mišićnih skupina s takvom brzinom šalje svoj puls prevrtanja i gori tona masti.” Plus, Rosante objašnjava, kada vaš mozak je prisiljen nositi mehaničke brzine potrebno plyo kreće, on ima potencijal da poboljša ukupnu kognitivno funkciju.

Ali postoji još bolja vijest: postoji svibanj biti još učinkovitiji način bi ovaj tip elektrana treninga.

Плиометрика vježbe: Snaga klastera setovi

Iako mnogi ljudi drže standardnih dva ili tri seta od 10 do 15 ponavljanja, okretanje, da je Format na glavu zapravo može poboljšati performanse, prema novom istraživanju, objavljenom u časopisu snage i klima istraživanja. Oprema za vježbanje koje su napravili klastera kompleta — 10 kompleta više kratkih ponavljanja u rasponu od dva do pet — mogu skočiti više i postići veće brzine polijetanja tijekom treninga, što može dovesti do veće eksplozivne snage.

Slatko mjesto-to je skup od tri do pet ponavljanja, je li našao Ah Brown, ph.d., koautor studije i direktor Centra za sportske performanse na university of California u Фуллертоне. Ne manje, nego što je to, a Vi ne možete povećati эксцентриковые (ili mišića-ekstenzija) faza pokreta, koji će smanjiti brzinu. Idu na više od pet, a vi ćete dobiti previše umorno, održavati maksimalnu visinu skoka. Važno je napomenuti da potpuni odmor također je ključ za pomoći vam u postizanju maksimalne snage i visine, skokovima u svakom rap, kaže Brown. Borite se za 30 do 45 sekundi između serija vam omogućava da početak svakog jedinica za osjećaj svježine.

Želite li znati što je klaster setovi osjećam? Imamo dizajn Rosante sljedeći plan, mješavina kreće u ton cijelo tijelo i okretaja vaš puls u najkraćem mogućem roku. Napravite 10 kompleta od tri do pet ponavljanja svakog pokreta — uz puls od prethodnog rap voziti brzinu i snagu — i odmor 30 sekundi između serija.

1. Letva Čučnjeva

Kako pokrenuti sa vaše noge u širini ramena, i počeli spuštati telo, držati svoju težinu na pete, kao da sjedite na stolici, dok bedra će se paralelno ili gotovo paralelne s podom (a). U jednom brzom pokretu, dižemo ruke na podu i skok noge natrag u položaj letve, pazeći da tijelo bude u ravnoj liniji od glave do pete (b). Odmah skočiti na noge natrag na petama, a za dovršetak jedno ponavljanje ().

2. Pliometrijskog Sklekova2. Pliometrijskog Sklekova

Kao: počnite u položaju daske s ručnog zgloba neposredno ispod ramena, tijelo je u ravnoj liniji od glave do pete (a). Spustite prsa prema podu, a zatim podignite взрывался sa snagom, dovoljno za vaše ruke, ostaviti na podu sekundi, a onda je zemlja tiho (b).

3. Skok U Dalj

Kao što su: stoje s nogama u širini ramena i počeli spuštati telo, držati svoju težinu na pete, kao da sjedite na stolici, zaustavljanje ispred kukove će biti paralelna s podom (a). Подпрыгните što je moguće gore i naprijed, i usredotočiti se na lagano приземляясь na noge (b). Odmah se vratiti u četvrt приседа i ponoviti (s).

4. X-Оверов

Kao: stanite s nogama u širini ramena i počinju da se opuštaju vaše tijelo, imajući svoju težinu na pete, kao da sjedite natrag na stolicu, dok bedra će biti paralelna s podom (a). Skočiti ravno gore, eksplozivno i kako vaše noge ostaviti na podu, prekrižiti desnom nogom ispred lijeve, onda ga ispraviti, tako da ste u zemlju s nogama u širini ramena kako biste dovršili jedno ponavljanje (b). Odmah spustite natrag u присед i ponovo, ovaj put on prelazi na suprotnu nogu prije.

5. 180 Sit-Ups Skok5. 180 Sit-Ups Skok

Kao što su: stoje s nogama u širini ramena i počinju da se opuštaju vaše tijelo, imajući svoju težinu na pete, kao da sjedite na stolici, zaustavljanje neposredno prije kukove će biti paralelna s podom (a). Skok, okret tela na 180 stupnjeva u zraku, da se zemljište okrenut u suprotnu stranu (b). Odmah spustite u četvrt-присед i opet, i idi i okrenuti u suprotnom smjeru, tako da se zemljište u prvobitno stanje, da završi jedno ponavljanje

6. Prođe Jesen, GO

Kako da se vratim na koljena i provesti ponderirani loptu s obje ruke na svoje grudi. Взрывообразно progurati loptu naprijed grudi i pusti ga, koliko je moguće (a). Izvršiti pad naprijed i uhvatiti sebe sa dlanovima na podu u širini ramena (b). Gurnuti i povući doći do lopte (s). Kada dobijete loptu, da je jedan rap (s).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *