Soda Većina od nas vole da se naboj energije, ili slatkog okusa bikarbone. Međutim, znanstvenici su u potpunosti istražili zdravstvene rizike kao što su pića, a rezultati su zastrašujući. Problemi, kao što su astma, problemi s bubrezima, pa čak i bolesti srca je pokazala da biti uzrokovan ili otežava jednostavan slatke gazirane vode.

Mješavina “natrij benzoat” pojavljuje se u mnogo različitih pića i koristi se usporiti rast bakterija. To može uzrokovati osip, astma pa čak i ekcem na one koji loše na to reagiraju. Druge veze, kao što su šećer i kiselina u pićima može polako uništiti vašu zubnu caklinu dugi niz godina, ako se redovito ga pije.

Osteoporoza, Pretilost i orgazme?

To može zvučati čudno, ali sve to može biti uzrokovano i piti zbog toga što je potrebno od svog tijela. Ортофосфорная kiselina obveznica s kalcijem i kako ostaviti svoje tijelo u wc. Pretilost je faktor rizika, jer velika količina šećera u brojnim pića može dovesti do značajnog povećanja težine. Drugih kemikalija također može dovesti do neke ozbiljne udebljati.

Možda najviše problematičan faktor za mnoge ljude, koji pokušavaju imati djecu dolazi s репродуктивными problemima. Evo gdje drugi dolazi. Mnogi od ambalaže za bezalkoholna pića imaju kemijski poznat i kao bpa ili bisphenyl-A. to može uzrokovati rak i reproduktivne probleme.

Koronarnih Faktora RizikaKoronarnih Faktora Rizika

Iznenađujuće je visoka fruktoza kukuruza sirup, naći u mnogim proizvodima, također može dovesti do problema sa srcem. To može izazvati nešto što se zove metaboličkog sindroma, koji dovodi do kao i povećanje dijabetesa i problema sa srcem. Iako najvjerojatnije neće uzrokovati sebe srčani udar, to se može lako izazvati i druge komplikacije, koje dovode do ozbiljnih za vas. Smanjiti unos i raditi više može ublažiti te.

Kao šećer uništava krv

Također smo istražili, kao što je ovaj sastojak ima ogroman utjecaj na vaš krvotok. Prvi učinak je to trn u ukupnu šećera u krvi uzrokuje vašu jetru, pretvoriti višak masnoće. Jetra отвалилась dio u vašem tijelu, kada to više ne može da se preobrazi. To pomaže da vas držati budnima i osjećati dobro u kratkom vremenu. Međutim, kada ste dobili previše vaš mozak prilagođava i treba više da ostanu budni. To dovodi do začaranog i fascinantan ciklus.

Završnu Riječ o šećerne bolestiZavršnu Riječ o šećerne bolesti

Dakle, kao što vidite, svi ovi faktori zajedno čine vas deblja, što je još gore i još više ovisi o vašim svakodnevnim pića. Sve to u konačnici može dovesti do ranog dijabetesa, također. To je okrutan ciklus, koji je mnoge od nas počinje da se smatra dio našeg života. Ali to ne mora biti tako.

Smanjenje potrošnje soda može izrezati cijelu kolekciju problemima i poboljšati kvalitetu svog života u cjelini, tako da razmislite o tome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *